Alla vill väl se ut som när vi var 18-19, eller hur? Ha den kroppen som man hade när man stod i sin blomning och vad som snyggast. Det märkliga är att när man är 18-19, förstår man inte hur bra man ser ut, och att det inte blir snyggare än så där. I stället står vi framför spegeln och är missnöjda med det vi ser. När man är äldre inser man vikten av att vara ung, att kroppen inte behåller den där snygga formen, om man inte gör något åt det hela.

Alla kan inte vara idrottskvinnor och träna på heltid

Har du däremot lyckats med det, är du ganska ensam om det. Det krävs nästan att man är idrottskvinna på heltid för att kunna behålla den kroppsformen som man hade när man var 18-19. Det är inte allt som är idrottskvinnor, däremot har många av oss jobb som innebär mycket stillasittande. Känner du igen dig i detta, är det viktigt att röra på sig. Många tänker vackra tankar om en bättre kost, en träning som en professionellt idrottskvinna, och sedan blir det inte mer än tankar. Är du däremot beredd att ta tag i ditt liv, och inser att man inte ska banta, eftersom det enbart gör att du går ner och sedan upp alla kilon när du har slutat banta, kan du fortsätta läsa här.

Bailine i Vasastan hjälper dig förändra ditt liv

Bailine är en skönhetssalong i Vasastan som är beredd att arbeta för att du ska kunna ändra ditt liv, och starta din resa mot ett bättre du. Det handlar inte om att fylla ut läpparna med Filler, döda nerver i ditt ansikte med Botox, eller kyla ner dina fettceller med Coolsculpting, även om det är effektiva metoder för att förändra ditt utseende. Däremot är de åtgärder som enbart går på ytan. Bailine är en skönhetssalong som vill hjälpa dig till bättre vanor, och som förändrar dig så att du inte går ner och sedan upp alla kilon när du väl har slutat. Ska du se bättre ut ska du förändra dig inifrån och ut. Den som är nöjd och glad över sig själv är en attraktiv person.

Så åstadkommer du skönhet inifrån och ut

Rör du på dig mår du bättre. När du är frisk och tränar, blir du vacker av att du är ute mer i naturen, tränar, rör på dig. När du äter bättre får du bättre kvalitet på hår, naglar och hy. På Bailine förstår de att det är svårt att åstadkomma förändringar till detta på egen hand. Därför ser de till att hjälpa sina kunder att kick-starta den viktiga förändringen i sina liv. Med hjälp av elektro-terapi, hjälper de dig att stimulera muskler som inte har varit aktiva. Elektro-terapin hjälper dig att aktivera muskler i kroppen som gör att när du tränar får du dubbel effekt av träningen.