Är det inte underbart, så säg, att man numera inte behöver lägga sig på operationsbordet? Förut blev man tvungen att vara under narkos och ligga på operationsbordet och sedan genomgå en smärtsam behandling, som tog flera veckor efteråt att återhämta sig. Nu behöver man inte det. Det enda som krävs är att man dyker upp på en skönhetssalong och blundar en stund. Efteråt kan man återgå till det man gjorde innan. Dock så bör man inte träna eller utsätta sig för ansträngande aktiviteter efter det.

Fram för allt i Stockholm finns det många skönhetssalonger som använder sig antingen av Filler, Botox eller V Soft Lift. Det är alla behandlingar som lyfter ansiktet och får det att se yngre ut, men som inte kräver några operationer. Istället för långdragna behandlingar så kan man återgå till sitt normala liv efter bara någon timme. Och det kostar inte alls ens i närheten av de kostnader som det tar att operera.

Var kan man behöva Filler?

De flesta kan vilja lägga in sina Filler i läppar. När man blir äldre så tunnar läpparna ut och de som från början var fylliga läppar, har blivit tunna och smala. Vill man se yngre ut, på nytt så bör man fylla i med Filler i läpparna så att de får tillbaka sin fyllighet och spänst. Men har man fått en rynka mellan ögonbrynen så kan man vilja släta ut den med Filler. Lägger man in Filler där, så slätas rynkan ut. Andra kan vilja ha tillbaka sina höga kindben. När man blir äldre blir de höga kindbenen allt tunnare. Vill man se yngre ut, ja, då är det där man bör lägga en Filler.

Var lägger man in Botox?

Har man många skrattrynkor kring ögonen, så kan man lägga in en injektion av Botox där. Ibland kan de bildas en rynka mellan näsroten och munnen. Då kan man behöva lägga in Botox där för att släta ut huden. Kort sagt så bör man lägga in Botox på alla de ställen i huden där den tenderar att rynka sig; under ögonen, i pannan, vid näsan, bredvid munnen, på kinderna, på halsen och så vidare.

Hur går V Soft Lift till?

V Soft Lift går ut på att man har kroppsegna ämnen i trådar som har hullingar. Då fäster man den ena sidan av trådarna i den ena sidan av ansiktet och fäster den andra änden på annat ställe i huden så att huden slätas ut. Sedan fäster en sjuksköterska alla andra trådar i ansiktet. Trådarna syns inte och upptas av kroppen, men ansiktet får på sätt den form som man önskar.
Här kan man läsa mer om Filler i Stockholm på: https://www.fillersstockholm.se